Profil


Vinspecialisten Mosberg

Mosberg åbnede i 2008, men navnet Mosberg, Cafe & Specialiteter kom først til i 2010 da jeg blev en del af vinkæden Vinspecialisten. Navnet, Mosberg, er mit familie navn. Familien stammer fra Skagen, der har vi en laaang historie og sågar en vej opkaldt efter os. Butikken har ændret sig meget fra jeg åbnede til i dag. I dag er hovedvægten på vin og specialiteter. Jeg gør mit bedste, for at finde varer andre ikke har, så mine kunder får en god oplevelse i butikken og se noget de ikke ser så tit. Vinkæden blev valgt ud fra vinene, jeg sælger vin af utrolig god kvalitet.

Du finder også te, kaffe, økologisk chokolade fra Summerbird, delikatesser fra Ny Nordisk og andre, diverse kopper, kander og tilbehør, kager og meget meget mere...

Cafe med havudsigt

Butikken rummer også en lille cafe med havudsigt!!! Byens bedste latte bliver serveret her, siger mine kunder og når vejret tillader det er der udendørsservering.
Kom og gå på oplevelse, vi ses i butikken
Kærlig hilsen Anette
Om Vinspecialisten Mosberg Gilleleje

Vinspecialisten Mosberg åbnede i 2008. I 2010 blev jeg en del af vinkæden Vinspecialisten. Navnet Mosberg er mit familie navn. Familien stammer fra Skagen, der har vi en laaang historie og sågar en vej opkaldt efter os. Du finder masser af vin, rød-hvid og rosévine, delikatesser, Summerbird chokolade, kaffe, the, brugskunst og en lille cafe.
På gensyn i butikken - Anette

Kundeservice

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige gave, vi levere vin ud og vi laver masser af firmagaver. Kom og lad os finde den rigtige løsning sammen.

Vinspecialisten   |   Anette Mosberg  |   Vesterbrogade 5   |   3250 Gilleleje   |   gilleleje@vinspecialisten.dk